Kv. Glidplanet 1 - Södra Ladugårdsängen

Här har du chansen att bo i en klimatsmart bostad med tillgång till egen elbilpool

 

Välkommen till Södra Ladugårdsängen! Ett område med vackra naturstråk och rekreation runt hörnet. Här finns närhet till såväl livsmedelsbutik som transportmedel.

K2A erbjuder 88 hyreslägenheter fördelade på två bostadshus, Storleken varierar från 1- 3 rum med kök på 24,9 kvm till 65,5 kvm. 

I hyran* ingår värme, kallvatten, bredband, tv med basutbud samt tillgång till elbilspool. Individuell debitering på hushållsel och varmvatten tillkommer.

På gården hittar du en köksträdgård samt härlig utemiljö med elgrill.

I fastigheten ingår tillgång till elbilspool, du kan läsa mer om K2A:s elbilspool här.

* Då bostadsområdet är nytt och under uppbyggnad så man får räkna med byggarbeten på de närliggande fastigheterna. Även tillgängligheten kommer vara begränsad. Med anledning av detta kommer hyran rabatteras med 10 % till och med 2020-07-31.


Området

Två kilometer från Örebro centrum skapas nu ett helt nytt bostadsområde, Södra Ladugårdsängen. Här ska 230 000 kvm mark förvandlas till omkring 3 000 nya hem som ger de boende närhet till citys utbud, idrottsanläggningar och naturområden.

Omgivningen har ett stort utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Detta ger området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.

 

Bostaden

Lägenheterna är  välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och materialval från bland annat HTH och Cylinda. Badrummen är utrustade med komfort-/golvvärme och tvättpelare. I alla lägenheter finns ett förråd/klädkammare och merparten av lägenheterna har balkong.

 

 

Boendefakta 

  • 88 lägenheter
  • Elbilspool finns 
  • Storleken varierar från 1- 3 rum
  • Badrummen är utrustade med komfort-/golvvärme och tvättpelare
  • Hållbara produktval
  • Köksträdgård samt härlig utemiljö med elgrill på gården